Tel: (+31) 071 - 3020080      Inloggen

Hartelijk welkom bij SalesWorks!

Léon van Deursen, eigenaar en zijn voormalig compagnon Marije de Jong, zijn het brein achter SalesWorks en de PriceScan. Onze jarenlange ervaring in de reisbranche gecombineerd met kennis van IT, databases en online marketing maken SalesWorks tot een succesvol bedrijf. Marije wilde een nieuwe uitdaging en heeft SalesWorks na 8 jaar in 2014 verlaten. Wel is ze nog steeds betrokken en ondersteunt ze Léon bij commerciële en administratieve taken. Léon is het technische brein die zich helemaal kan uitleven in queries, data en analyses. Hij is creatief en continue op zoek naar nieuwe oplossingen en inzichten om de data zo waardevol mogelijk te maken. Met zijn talent en interesse in alles wat met technologie, innovatie en vooruitgang te maken heeft, is hij in staat om de nieuwste ontwikkelingen toe te passen binnen zijn eigen organisatie. En dat staat natuurlijk nooit stil.

Leon van Deursen

Eigenaar

Achtergrond

De PriceScan is ontstaan door goed te luisteren naar onze klanten. We zijn in 2007 begonnen met SalesWorks om reisorganisaties te ondersteunen met activiteiten die de online omzet verhogen. Eén van de tools die wij hiervoor ontwikkeld hebben, is de PriceScan. Winstmarges zijn laag, waardoor veel reisorganisaties dagelijks bezig zijn met yield management. In de reisbranche worden prijsvergelijkingen vaak handmatig gedaan. Dit is tijdrovend en foutgevoelig. De PriceScan is een applicatie die efficiënt, effectief en betrouwbaar alle prijzen van de websites verzamelt. Je ziet in één overzicht wat de prijzen zijn van de vliegreizen van alle touroperators. Sinds 2011 ligt hier onze focus en zijn we dagelijks bezig met doorontwikkelingen, nieuwe productgroepen en nieuwe markten.

Ontwikkelingen

De PriceScan is ontwikkeld en in de markt gezet door SalesWorks. Op het moment monitoren we alle vliegvakanties van de grootste Nederlandse en Belgische reisorganisaties met vertrek vanaf Amsterdam en Brussel. Daar komt in het tweede kwartaal van 2016 ook de prijzen van vliegvakanties met vertrek vanaf Groningen, Rotterdam en Eindhoven bij. De configuratie is op basis van 2 personen. Vanaf mei 2016 bieden we dit voor de schoolvakanties ook aan voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Daarnaast gaan we eind 2016 de Duitse markt toevoegen.